Гарячі новини

У Колумбійському, Єльському, Массачусетському, Нью-Йорському університетах пройшли акції протесту студентів, які підтримують Палестину

У Колумбійському, Єльському, Массачусетському, Нью-Йорському університетах пройшли акції протесту студентів, які підтримують Палестину.

Президент Колумбійського університету давала свідчення в конгресі щодо зв'язку установи з Ізраїлем, у тому числі через створення філії в Тель-Авіві пісоя того, як студенти університету пропалестинської орієнтації розбили наметовий табір на знак протесту, пише Dialectic.

Студенти, які підтримують Палестину, розбили наметовий табір на знак протесту проти політики свого ректора.

Поліція тієї ж ночі їх розігнала та затримала сотню протестувальників.

У Єльському, Массачусетському, Нью-Йорському університетах пройшли подібні акції протесту.

Вони також були затримані поліцією.

"У Єльському інституті – 47 арештованих, у Нью-Йорку – кілька. Багато студентів було заочно усунуто від занять. Більше того, ректор Колумбійського університету була змушена запровадити з понеділка дистанційні заняття, оскільки деякі кампуси були захоплені мітингувальниками. Політики не стали уникати нагоди заробити політичні очки перед президентськими виборами і висловилися про протести. Республіканські конгресмени вимагають відновити порядок у стінах престижного ВНЗ, Байден засудив протести", - пише джерело.