Гарячі новини

Росіяни повернулись в Кремінну - Гайдай

Російські військові повернусь у Кремінну Луганська обл. Вони позривали українські прапори, вимкнули місцевим інтернет та проводять заходи, показуючи, що вони бігти не збираються, розповів розповів очільник Луганської ЦВА Сергій Гайдай.

14 вересня стало відомо, що окупанти повернулись у місто, яке покинули напередодні, 13 вересня. Тоді ЗСУ не увійшли у місто, але місцеві патріоти встигли вже повісити по місту українські державні прапори.

“Перелякані окупанти повернулися до Кремінної, позривали українські прапори, навмисне створюють видимість своєї масової присутності в місті”, — написав Сергій Гайдай. - Загарбники тепер готують оборону до контрнаступу ЗСУ. Швидкого звільнення Луганської області, як це було з Харківської  не варто очікувати, оскільки не буде фактору несподіваності. Тобто, треба набратися терпіння".

“Люди надихнулись останніми подіями на фронті, на що окупанти почали каральні заходи, вони вимкнули у місцевих інтернет, щоб ті не бачили успіхів ЗСУ. Самі ж показують їм, що вони тут і нікуди не збираються та роблять вигляд, що ніхто не бачить кілометрові черги на виїзді з Луганської області у бік Росії”, — розповідає Сергій Гайдай.

Нагадаємо, на Луганщині створений обласний штаб Луганщини по деокупації територій. В ньому вже готують правоохоронні органи, ДСНС, пошту, медицину, ЦНАП та інші важливі структури до швидкого відновлення життя у громадах після звільнення.