Гарячі новини

По Костянтинівці та Курахово знову нанесені удари - Кириленко (ФОТО)

З п"ятниці  по Донеччині російські військові наносили ударі - особливо постраждали Курахове та Костянтинівка- повідомляє у Телеграм голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

"Найбільш інтенсивний вогонь росіяни вели на Донецькому напрямку - у Курахівській громаді. Курахове зазнало двох масованих обстрілів вчора вдень і трьох - вночі. Росіяни застосували артилерією і касетні боєприпаси. Під обстріли потрапили центр міста, околиці та промзона - пошкоджено 14 багатоповерхівок та лінії електропередач, за попередньою інформацією, без жертв", - повідомив Кириленко.

За його словами,  ворог стріляв із Градів по Авдіівці ( є влучання у житлові квартали) та Мар'їнці, Катеринівки та Георгіївки", - сказав глава ОВА.

10 березня знову обстріляли Костянтинівку  – із РСЗВ "Ураган". Про це у Facebook повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Костянтинівка знову під російськими обстрілами. Вже зараз відомо про щонайменше 6 поранених, пошкоджено приватні будинки та газопровід", - повідомив Кириленко.